måndag 15 december 2014

PLM Group slår upp portarna till sitt showroom för 3D print

Nu i december öppnade PLM Group sitt Nordiska 3D Print showroom. I vårt showroom visar vi 3D skrivare i de olika segmenten: personlig, professionell och produktionsskrivare. Vi kommer förutom en mängd olika 3D skrivare, även visa exempel på delar som skrivits ut, samt inhysa utbildningslokaler. 

Med vår fulla uppsättning 3D skrivare för olika behov kan vi nu erbjuda kompletta lösningar för att ta dina idéer till färdig 3D utskrift. 

Vår uppsättning 3D Skrivare 
CubePro är en enklare 3D Skrivare som används i koncept- och utvecklingsfasen. CubePro kan skriva ut i PLA och ABS (plast) såväl som Nylon på kort tid. Den kan också skriva ut i färg och levereras med 1, 2 eller 3 skrivarhuvuden. Idealet för nybörjaren eller när man arbetar med ett färre antal utskrifter. Projet 4500
är en professionell färgprinter som använder plastspulver som del- och stödmaterial. Den är idealisk för i stort sett alla områden där man vill kunna skriva ut detaljer som är snabbt är redo att användas, är flexibla, starka och har en bra ytstruktur. 
Projet 3500
är en professionell printer som använder sig av flytande plastmaterial med vax som stödmaterial. Den kan användas för att bygga mycket detaljerade, högupplösta modeller och prototyper för koncept, funktionell testning, modell för formtillverkning och direktgjutning. Några nyckelord för Projet 3500 är: Hög temperaturtålighet, hållbar, uthållig, stabil, vattentät, och gjutförmåga. 


  
  
Träffa PLM Groups 3D Printing Team 

Henrik Larsen 

Product Sales Manager Nordic and Baltic 
Tel: +45 22 10 80 84 Mail: 
Henrik.larsen@plmgroup.eu 

Henrik har arbetat med 2D skrivare I närmare 15 år som Junior Account-, Account och Key Account Manager med både stora och små kunder. I Henriks senaste anställning arbetade han med outsourcing inom IT-infrastruktur, konsultation och säkerhet. De senaste fyra åren arbetade Henrik som säljchef och han började hos oss på PLM Group i oktober 2014. Henriks huvudsakliga ansvar är att bygga nya relationer och nya affärer runt 3D Printing. 

”Jag blev en del av PLM Group på grund av den stora potential som finns i och omkring 3D Printing. Utöver det var jag också motiverad att bygga upp en ny affärsenhet och därmed sätta min egen prägel på det”, säger Henrik Larsen Product Sales Manager Nodic and Baltic 


Henrik V. Larsen 
Technical Service Manager Nordic and Baltic, 3D Printing 
Tel: +45 24 29 76 64 
Mail: HenrikV.larsen@plmgroup.eu 

Henrik V. har arbetat som Mekanisk Konstruktör/Supportchef för produktion inom matindustrin i Kina under de senaste 12 åren. Hans fokus har de senaste fem åren legat på outsourcing och utbildning av underleverantörer och han har varit med och startat upp flera produktionsenheter i Europa och Kina. Henrik V. Larsen blev en del av PLM Group i december 2014, med ansvar för att bygga upp teknik- och serviceavdelningen för PLM Groups avdelning för 3D Printing. 

”Marknaden för 3D Printing i Europa växer snabbt och potentialen för att sälja 3D Printers kombinerat med en support- och serviceavdelning i världsklass gjorde mitt val att bli en del av PLM Group enkelt”, säger Henrik V. Larsen, Technical Service Manager Nordic and Baltic.

Kontakta oss för mer information om våra storhelgserbjudanden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar