fredag 16 januari 2015

Power Surfacing – Release 2 och en ny produkt för Reverse Engineering
IntegrityWare har nu släppt sin efterlängtade uppdatering av Power Surfacing som är plugin till SolidWorks. Power Surfacing 2.0 innehåller en mängd nya funktioner som gör det ännu enklare med friformsmodellering i SolidWorks. IntegrityWare har lyssnat på kundernas önskemål och lagt till de verktyg ni tyckt varit viktigast som t.ex. koppling av Power Surfacing objekt till SolidWorks ytor och kurvor och på så sätt styra hela modellen parametriskt. 

Andra nyheter är: 
• Tangentiella övergångar med SolidWorks objekt 
• Parametrisk uppdatering av Power Surfacing objekt 
• Detaljstyrning av noggrannhet 
• Kurvatur display 
• Förbättrat användargränssnitt 

 Power Surfacing är en riktigt kraftfull förening mellan Sub-D ytor och NURBS modellering, då man både kan modellera parametriskt och använda fria former i samma miljö vilket leder till ökade designmöjligheter, möjlighet att jobba helt i samma CAD-verktyg och därigenom öka produktiviteten. 

Det bästa av allt är att denna uppdatering är gratis för alla befintliga Power Surfacing användare! 

IntegrityWare har inte legat på latsidan utan har nu även lanserat en ny produkt: Power Surfacing RE (Reverse Engineering). Den riktar sig till användare som behöver skapa SolidWorks geometrier från importerade skannade objekt, eller har behov att konvertera olika mechobjekt från andra system till SolidWorks. 

Reverse Engineering av olika organiska friformsobjekt har alltid varit en utmaning, speciellt vid mjuka former som människliga former, djur, bildelar, dentalprodukter, leksaker mm. Men enligt våra erfarna konsulter som provat Power Surfacing RE så har de nu löst detta, och den största anledningen till detta är att du nu inte längre är styrd av konventionella former och regler. 

Nedan är ett exempel från William Gould(Gould Studios) och hans Bonneville Lakester konceptbil. Han hade länge letat efter rätt utseende, men inte lyckats skapa det förrän nu genom SolidWorks och Power Suirfacin. Schyssta länkar relaterade till PowerSurfacing:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar