fredag 28 januari 2011

Dag 3 SolidWorks World 2011

SolidWorks World är slut för denna gången.
Sista dagen bjöd på många spännande nyheter. Bla. presenterade SolidWorks en helt ny fristående produkt "SolidWorks Live Building". Med denna produkt går SolidWorks nu in i byggbranschen.

Titta på videon här:

Kevin Bacon talade om sitt välgörenhetsprojekt SixDegrees.org.
Allt började med att världen är liten och att en person( ursprungligen Kevin Bacon) har kopplingar med en annan person inom sex steg.
http://www.sixdegrees.org/

Det blev ytterligare anknytningar till Sverige denna dagen när Mark Schneider presenterade vinnarna i årets Model Mania. Model Mania är en tävling där deltagarna skall modellera en model efter givna förutsättningar. Sedan skall ändringar genomföras och en beräkning genomföras.
Och årets vinnare blev: Bengt DahlBorg, Edaco AB.

PLM Group erhöll senare på kvällen priset för bästa support i hela regionen, Västeuropa. Bilden nedan visar PLM Group's produkt chef Charles Nilsson (I mitten med skägg och glasögon) ta emot utmärkelsen.
Sedvanligt så presenterades även en Sneak Preview på nästa version av SolidWorks; SolidWorks 2012. Denna gången i form av en parodi på Serien "Cops", och i SolidWorks tappning så blev det såklart "CAD COPS".
Personliga favoriter är en helt ny Ekvations Editor, Magnetic lines i ritningsläget och den nya "Large design Review mode" läget.  Läs mer om nyheterna här:   http://www.rickyjordan.com/2011/01/solidworks-2012-sneak-peek.html
Om du vill läsa mer om årets SolidWorks World, kan du besöka SolidWorks Blogg: http://blogs.solidworks.com/

Nästa år hålls SolidWorks World 2012 i San Diego 12 till 15 Februari 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar