fredag 4 mars 2011

Ny hemsida

Som kanske några av er redan har noterat har vi uppdaterat vår hemsida. Vår största utmaning har varit att bygga en hemsida med enkel navigation och på 7 språk för att kunna serva våra 3 500 kunder i fem länder bättre.

Den nya hemsidans största förändringar.


Eventkalender - för kommande Events och Webinars finns nu tillgängligt på startsidan.
Inspelningar av Webinars - om du till exempel har missat ett intressant webinar kan du nu titta på dessa i efterhand och vi har förenklat bläddringen av tillgängliga inspelningar så det skall bli lättare att hitta bland dem.

Dessa 30 minuters inspelningar är som korta utbildningar packade med information om hur du kan jobba mer effektivt samt vi delar också med oss om nya produkter och tjänster. Håll dig själv uppdaterad genom att följa dessa webinar live eller titta på dem i efterhand när det passar dig bäst genom att klicka här.


Utbildningskalender – att beställa utbildningsplats vid våra schemalagda utbildningar är nu enklare. Använd din investering på bästa möjliga sätt genom att vässa dina kunskaper.
Produktinformation – se korta demonstrationsfilmer om olika SolidWorks produkter, ladda ner informationsblad i PDF eller kontakta oss om du har önskemål om ytterligare information.

SolidWorks 3D CAD
Designvalidering
PDM/PLM
Teknisk Dokumentation
Designautomatisering
Miljömedveten Design
Skolor
Gratis nedladdningar


Boka en online Demo – vi erbjuder nu möjligheten beställa online demonstrationer. Vi använder ett videokonferenssystem som möjliggör att ni sitter på ert kontor och vi på vårt, vi ser varandra med webbkameror och delar ut vår skärm till er så ni kan se vår presentation av programvaran. Enkelt och vi kan snabbt ge er information när ni behöver den. Beställ online demos på startsidan.


Men arbetet med nya hemsidan är inte färdigt ännu, vi kommer att fortsätta att utveckla den kontinuerligt. Nästa uppdatering kommer att innehålla några av våra kunders berättelser om hur de använder våra lösningar, samt även information om nya tjänstepaketeringar som kommer att bli tillgängliga inom kort.Rickard Liljekvist
MP Engineering AB
rickard.liljekvist@mpengineering.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar