tisdag 22 mars 2011

PLM Groups första Cool Design Contest - startade 15:e mars!


När vi besöker våra kunder får vi ofta se deras fantastiska och häftiga produkter som de dagligen skapar i SolidWorks 3D CAD. Detta gav oss idén att kunna dela med oss av de fantastiska produkter som SolidWorks-användare skapar inom nätverket PLM Group i Sverige, Danmark, Finland, Estland och Litauen.

Genom att dela information kan vi lära oss mycket från varandra!

Delta genom att skicka in dina häftiga SolidWorks designer (produkter) med vårt PLM Group COOL DESIGN CONTEST online formulär och ta chansen att vinna en Apple iPad2, AR.Drone eller en SpacePilot Pro!


PLM Group COOL DESIGN CONTEST organiseras för att promota de fantastiska produkter som SolidWorks-användare (Privatpersoner, team, företag eller studenter) har skapat i SolidWorks 3D CAD. Tävlingen börjar den 15:e mars 2011 och pågår fram till den 31 maj 2011. För att delta i tävlingen besöker du tävlingssidan på webben www.mpengineering.se/contest

Det enda du behöver göra för att delta är att ta en så kallad ”sceenshot” eller göra en rendering på din design, skriva ett par rader där du beskriver hur SolidWorks hjälpt dig i processen och sen är du klar för att tävla! Vinnaren presenteras på samma webbsida den 6:e juni 2011!
Har du några frågor så är du varmt välkommen att fråga dem direkt på bloggen eller skicka ett mail till: malin.persson@mpengineering.se


Tedh Andersson
MP Engineering AB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar