onsdag 28 september 2011

TactonWorks Online

TactonWorks Online – Den sista delen av process automation

Investeringar i product automation, administrativ automatisering och självklart i design automation har under åren lett till stora förbättringar i produktivitet och har också skapat en plattform för den sista delen av process automation, nämligen Sales Automation.

TactonWorks Online är en webbaserad applikation som snabbt och enkelt erbjuder fördelarna med sales automation genom att göra det bästa med TactonWorks tillgängligt för hela din säljkår var som helst i världen utan att behöva ha TactonWorks eller SolidWorks installerad på datorn.

Med TactonWorks Online kan du konfigurera produkter och spara ner resultatet online. Det tillåter dig också att automatiskt generera alla dokument som behövs för att stänga en affär, såsom offerter, ritningar och visuella 3D-modeller av produkten.

Några typiska affärsmässiga fördelar med TactonWorks Online är möjligheten att förkorta säljcykeln från veckor till minuter, minska säljkostnaden (man kan drastiskt minska behovet av tekniskt säljsupport med sales automation), minska tiden det tar för nya och uppdaterade produkter att komma ut på marknaden, samt öka kvalitén och minska felmarginalen i offerter.

Kom och träffa oss på någon av MP Engineerings SolidWorks 2012 lanseringar i Malmö, Jönköping och Västerås. Vi kommer att lotta ut en 3D-mus bland alla er som hjälper oss med att hitta rätt personer att prata med inom era organisationer.

Om du vill veta mer om TactonWorks Online, som släpps inom kort, besök gärna www.tacton.com/twonline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar