måndag 10 september 2012

MP Engineering AB blir PLM Group Sverige AB

PLM GROUP INTRODUCERAR ETT GEMENSAMT NAMN

Den 10:e september 2012 byter PLM Groups filialer MP Engineering (Sverige), Solid Design House (Danmark) och CadON (Finland, Estland, Lettland) till ett gemensamt namn och en gemensam logotyp för forsatt arbete som ett enda företag. Varumärket visar att PLM Group numera är en enhet med många resurser som delas mellan filialerna.

ETT VARUMÄRKE – SAMMA IDENTITET
Från och med idag kommer alla filialer till PLM Group att ha samma identitet. PLM Group kombinerar nordisk företagskultur, professionalism och internationell erfarenhet med expertkunskap på de lokala marknaderna för att på bästa sätt leverera överlägsna PLM-lösningar från Dassault Systèmes SolidWorks.

LOKALA KUNSKAPER – DELADE RESURSER
Enligt Jess Frandsen, VD på PLM Group, är varumärkesidentiteten ett logiskt och efterlängtat steg för fortsatt utveckling av PLM Group. Detta började redan när företagen slogs samman 2009 och skapade den första gränsöverskridande nordiska SolidWorks återförsäljaren. ”Under de senaste åren har vårt företag expanderat sin verksamhet – vi arbetar i fem länder och har över 100 erfarna medarbetare. Genom att anamma ett gemensamt namn och en visuell identitet kan vi nu fortsatt bli ännu effektivare, för att våra kunder ska få snabbast möjliga återbetalning på sin investering,” säger Jess Frandsen.

EXPANDERAT NÄTVERK FÖR MÖJLIGHETER
Enligt Jess Frandsen tillåter den nya identiteten företagets kunder och anställda att till fullo exploatera alla de fördelar kunder får ta del av genom nordens största SolidWorks återförsäljare. ”Den gemensamma identiteten återspeglar verkligen vår kunskap om produkterna, både på lokal och nordisk nivå. Våra kunder förväntar sig att vi fortsatt levererar professionella lösningar och tjänster samt att vi arbetar hårt med att överträffa dessa förväntningar genom vårt utökade nätverk av möjligheter.”

Har ni frågor angående vårat namnbyte:

Då är ni välkomna att kontakta PLM Group på tel: 0370-69 09 50

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar