måndag 24 november 2014

Är det något som du tycker saknas eller kan bli bättre i SolidWorks?

Vi får ofta frågan på supporten om vi kan kontakta SolidWorks angående funktioner som saknas eller kan bli bättre i programmet. 

Det bästa man kan göra, om man som kund saknar någon funktion eller tycker att något borde fungera på ett annat sätt i SolidWorks, så är det att skapa ett så kallat ”Enhancement Request”. 

Det är via dessa som SolidWorks får reda på vad kunderna saknar i SolidWorks. Man kan söka och se om liknande förslag redan har skickats in och i så fall ”rösta” på det förslaget. De förslag som får flest kundröster kommer prioriteras under planeringen av framtida versioner av SolidWorks. 

Hur gör man då? 


1)Först så loggar man in på sitt konto via Customer Portal på SolidWorks hemsida, https://customerportal.solidworks.com/, om man inte har ett konto så kan ni via denna länk se hur man går tillväga. 

2)Under rubriken ”My Support” klickar man på ”Enhancement Request”. 

Klicka på: Enhancement Requests


3)Sök för att se om det redan finns ett liknande förslag. 4)Om du hittar ett liknande förslag, klicka på dess länk, fyll i vilken version du arbetar i samt varför du vill ha den valda funktionaliteten. Klicka sedan på "Save Details and Vote for This Enhancement". 

Klicka där muspekaren visar.


5)Om du inte hittar det du söker så finns det längst ner på sidan en länk, ”click here”, som man använder för att skapa ett nytt ”Enhancement Request”. 
Om ni vill ha mer information om hur man går tillväga för att skapa ett förbättringsförslag så klicka HÄR så får ni, via en film, en tydlig bild av hur det fungerar och vad SolidWorks gör med informationen. 

Peter Gunnarsson
Technical Consultant, CAD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar