fredag 15 oktober 2010

SolidWorks 2011 - Highlights

Highlights

Vi tackar för den fina uppslutningen till våra nyhetsseminarier som gick av stapeln under den gångna veckan. Jag själv hade nöjet att medverka vid seminariet i Malmö och det är alltid kul att träffa nya som gamla ansikten bland er som är våra kunder.

Ni som inte hade möjlighet att medverka, eller ni som vill titta på höjdpunkterna från visningen igen är varmt välkomna att anmäla er till vårt webinar ”SolidWorks 2011 – Highlights” den 26e oktober.
Er anmälan gör ni här.


Cloud

Något som Charles talade varmt om i Malmö (och gissningsvis även i Göteborg och Stockholm) var den stundande Cloud-teknologin som närmar sig med stormsteg. Både vi och SolidWorks känner av det ökande intresset och vi får mycket frågor om när, hur och varför?

Av naturliga skäl är det mycket ”hysch-hysch” om det hela och vi som Återförsäljare har inte så mycket information att ge mer än att det kommer snart, och vad snart är kan vi bara gissa, men mest troligt är om något år eller två kommer det finnas en eller flera produkter färdiga för lansering till slutanvändare som er.

Men som ett led i att svara på de vanligaste frågorna har Jeff Ray (CEO SolidWorks) börjat blogga om cloud på SolidWorks egna blogg. I det första inlägget från den 5e oktober svarar han lite övergripande på:

• Vad är Cloud?
• Kommer Cloud ersätta ”vanliga” installationer av SolidWorks?
• Varför utvecklar ni Cloud, finns det verkligen ett behov för det?
• Hur kommer säkerheten (t.ex. industrispionage) att lösas?

Läs hela Jeff’s inlägg.
"Following up on announcements we made at SolidWorks World 2010".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar