måndag 13 maj 2013

My.Solidworks.com - En mötesplats för SolidWorks-användare


I mitten på april lanserade SolidWorks sitt nya forum My.Solidworks.com. En mötesplats för alla SolidWorks-användare.

Här hittar du massor med information, här finns diskussionsforum, bloggar, tips och tricks mm. Tanken är att du numera bara ska behöva söka efter SolidWorks information på ett ställe istället för att söka igenom webben. Här kan du nätverka med andra konstruktörer, dela med dig och ta del av andras kunskap.

Du som redan har ett konto på SolidWorks Customer portal kan använda samma inloggningsuppgifter. Om du inte har ett konto så går det att registrera ett men det går även att använda forumet registrering men då med vissa begränsningar.

På första sidan visas en mängd notiser som väcker ens nyfikenhet. Om man inte har möjlighet att läsa artikeln just då kan man sätta ett bokmärke på den så blir det enkelt att hitta tillbaka till den. Det går också att dela med sig till andra via mail och via andra sociala medier.

Sökfuntionen genererar träffar från både youtube, diskussionsforum och SolidWorks Help. Här har jag sökt på Defeature, en funktion som jag vill lära mig mer om. På vänster sida kan jag filtrera sökningarna beroende på vilken kategori som passar mig bäst.


Läs mer och utforska själv på MY.SolidWorks.com

Annica Lindfors
Technical Consultant, CAD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar