onsdag 26 juni 2013

Betatestare Sökes till SolidWorks 2014


Betatestare är personer som testar en ny version av våra Mjukaror och Produkter innan de släpps publikt. Som betatestare blir ditt jobb att leka med den nya versionen av SolidWorks 2014, använd programmet på ditt sätt och ge oss feedback på funkitionaliteten. Det här är din möjlighet att göra skillnad på kvaliteten, prestandan och pålitligheten av SolidWorks produkter. SolidWorks beta team uppskattar den tiden du lägger på att testa SolidWorks. Ett sätt att tacka dig är genom de många tävlingar som finns i samband med testningen, där du kan vi riktigt fina priser.

Hur du deltar
SolidWorks 2014 Betaversion kommer finns tillgänglig på denna sidan så fort den görs tillgänglig. Registrera dig för en Beta genom att skapa ett konto på SolidWorks Customer Portal eller uppdatera ditt existerande konto för att skaffa beta. Välj ”Notify me of Beta Programs” i din profil på SolidWorks Customer Portal.Du måste ha ett aktivt serviceavtal för din SolidWorks-licens för att delta i betatestet.
Vad ingår?
1.    Tillgång till nedladdning av Betaversioner
2.    Tillgång till betaforumet där du kan dela med dig av personliga erfarenheter och diskussionsämnen tillsammans med andra betatestare och SolidWorks personal
3.    Rapportering om problem

Läs också: OFFICIAL RULES FOR SOLIDWORKS 2014 BETA CONTESTSFå mer detaljer här och gå med idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar