torsdag 10 juni 2010

Fri CSWP Certifiering för dig med Serviceavtal

För några veckor sedan bloggade jag om den nya CSWE certifieringen från SolidWorks. För att kvalificerad för att få ta en CSWE måste man först ha klarat CSWP och tre CSWP Advanced Certifications.

SolidWorks erbjuder nu sina kunder med ett aktivt Service Avtal möjligheten att gratis genomföra CSWP och en valfri CSWP Advanced Certification.Vid en CSWP certifiering testas dina baskunskaper i SolidWorks och vid CSWP Advanced Certification testas utökade kunskaper inom 5 olika områden så som plåtkonstruktion, svetsade konstruktioner, ytmodellering, formverktygskonstruktion och FEA.

För att kunna ta del av erbjudandet måste du:

1. Vara inloggad på ”SolidWorks Customer Portal”

2. Klicka på ”Certification” och där efter på ”CSWP Offers for Subscription Service Customers” i det övre högra hörnet, eller klicka på denna länk.3. Anteckna de två ”Promotional codes” du får.

4. Klicka tillbaks till ”Certification” och sedan välja ”Purchase Exam”, även den placerad i det övre högra hörnet, eller använd denna länk.

5. Här behöver du tänka på att CSWP består av tre olika segment och du måste markera alla tre. Efter du markerat alla tre klicka på ”Checkout” och skriv sedan in en av de två ”Promotional Codes” du fick och antecknade under steg 3 i fältet för ”Promo Code”, klicka sedan på ”Apply Coupon”. Området där du skulle ha matat in information för ditt kreditkort skall nu ha försvunnit och det enda du nu behöver ange för att skapa ordern är ditt namn och din adress.

6. Efter orden har processats får du ett email från Virtual tester (kolla din skräpmail så den inte hamnat där), som förklarar hur du gör för att genomföra certifieringen.

7. Vill du göra en av de fem CSWP Advanced Certifications så repeterar du steg 4-6.

En sista sak innan jag önskar dig lycka till.

Kampanjen pågår fram till den 30:e juni 2010, men du kan beställa din Certifiering redan nu som beskrivs ovan och sedan har du fram till den 31:e december på dig att göra testet.

Lycka till !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar