torsdag 12 september 2013

PLM Group kund berättar- Skapa miljöer med SolidWorks
Ullman Dynamics är världens ledande utvecklare och tillverkare av ergonomiska fjädrande säten för motorbåtar. Bolaget har under de senaste 15 åren varit världsledande inom säkerhet och ergonomi i samband med säten och styrsystem för båtar. De största kunderna är kustbevakning, militär och andra brottsbekämpande organisationer. 
Så här berättar Jonathan Löfgren,

konstruktör och designer på Ullman Dynamics AB - 

"SolidWorks har varit en grundläggande faktor för att ständigt förbättra produktens kvalitet.

 Dessutom har de årliga uppdateringarna och förbättringarna i programmet bidragit till kortare ledtider och ökad hållbarhet på våra produkter. "


Ullman Dynamics AB har använt sig av SolidWorks sedan 2002 och Jonathan berättar att de är mycket nöjda med både program och support. 


För ett tag sedan började Jonathan Löfgren skapa en rendering som var tänkt att skildra arbetssättet som Ullman Dynamics gör i Göteborg. 

D.v.s. En inspirationsrik miljö där de tar fram nya idéer och gör dem till verklighet.
Jonathan vill dela med sig av bilden som han skapat. I detta fallet är produkten/båten bara ett illustrerande koncept men renderingen och konceptet är framtaget med hjälp av SolidWorks. 

Vi på PLM Group vill tacka Jonathan Löfgren för den feedback vi fått och vill idag dela med oss av denna fantastiska bild som han skapat med hjälp av SolidWorks. 
Besök Ullman Dynamics: http://www.ullmandynamics.com/Inga kommentarer:

Skicka en kommentar