fredag 5 april 2013

3DVIA blir SolidWorks Composer

Mjukvaran för Teknisk Dokumentation 3DVIA Composer har fått ett nytt namn: SolidWorks Composer


SolidWorks Composer skapar många fördelar, bland annat att spara tid och minska kostnader. Med SolidWorks Composer kan du enkelt skapa teknisk kommunikation, redan i startskedet av din konstruktionsprocess. Teknik-, sälj, maknad-, och tillverkningsavdelningarna kan enkelt ta fram branschledande kommunikationsmaterial direkt från 3D CAD-modellen.

SolidWorks Composer är bara ett nytt namn, funktionaliteten kommer fortsatt vara samma som tidigare. När 3DVIA Composer-användare uppdaterar sin mjukvara kommer helt enkelt namnet att ändras.SolidWorks Composer kommer nu sammanfalla med releaseschemat för andra SolidWorksprodukter och få en standardiserad aktivering som är likadan för resten av SolidWorks produktportfolio.
De produkter som påverkas är:
  • SolidWorks Composer
  • SolidWorks Composer Player
  • SolidWorks Composer Player Pro

Det finska utvecklingsföretaget Citec Oy Ab implementerade nyligen SolidWorks Composer och har redan märkt av en enorm besparing i tid. Juha Rintala som leder Citecs visualiseringsteam säger:
”Vi kan numera göra samma uppgifter med till en tredjedel av tiden. Med SolidWorks Composer har vi minskat tiden i våra visualiseringsprojekt med upp till 60 procent både för oss själva och för våra kunder.”


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar